Nood aan een specialist in afbraakwerken?

RAZA specialiseert zich in afbraakwerken in heel België. Wij breken zowel deels als volledig woningen en bedrijfsgebouwen af. Ook voor uiterst delicate afbraakwerken op moeilijk bereikbare plaatsen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de nodige expertise, ervaren medewerkers en het juiste machinepark om elke afbraakklus veilig te klaren. Des te moeilijker, des te liever wij het hebben. Wij voeren zowel afbraakwerken uit in onderaanneming als rechtstreeks voor de eindklant.

Delicate afbraakwerken

Niet alle afbraakwerken zijn even eenvoudig. Vaak blijft nog een gedeelte van het gebouw staan, wat een uiterst secure uitvoering van de afbraakwerken vereist. Ook bij gemene muren moeten de afbraakwerken zeer zorgvuldig worden voorbereid en aangepakt.

In andere gevallen is de werfzone moeilijk bereikbaar – bijvoorbeeld rijwoningen in een stad – en vereist het afvoeren van het puin extra aandacht.

Als dé specialist in afbraakwerken gaat RAZA geen enkele uitdaging uit de weg. Voor elke afbraakopdracht zetten wij de gepaste machines in.

Snelle uitvoering van afbraakwerken

Dankzij onze flexibele bedrijfsstructuur spelen wij bijzonder kort op de bal voor een snelle uitvoering van de gewenste afbraakwerken. Meestal vormen de afbraakwerken de eerste fase in het bouwproces, waardoor vertragingen uit den boze zijn.

Met RAZA kies je voor een afbraakspecialist die de afgesproken timing garandeert. Wanneer nodig werken onze mensen ’s nachts, tijdens de weekends of tijdens de vakanties gewoon door.

Alle puin en afval gesorteerd afgevoerd

Wij breken af volgens de regels van de kunst. Dit betekent dat we de verschillende afvalstromen op de werf correct sorteren en gescheiden afvoeren.

Heldere all-in prijs voor afbraakwerken

Met RAZA sta je nooit voor onaangename verrassingen. Vooraf maken we ter plaatse een zorgvuldige inschatting van de afbraakwerken, zodat we een heldere totaalofferte kunnen opstellen. Wij handhaven steeds de afgesproken prijs.

Ook bouwrijp maken van perceel

Aansluitend op de afbraakwerken maken wij het volledige perceel bouwrijp. Ook voor de aansluitende grondwerken kan je ons inschakelen.

Meer over het bouwrijp maken van percelen.

Bekijk enkele gerealiseerde afbraakwerken

Prijs voor afbraakwerken?
Wij maken offerte na plaatsbezoek.