Specialist nodig voor betonzaagwerken?

Heb je voor interne verbouwingen nood aan betonzaagwerken? RAZA beschikt over de vereiste expertise en de noodzakelijke gespecialiseerde machines voor het vakkundig uitvoeren van betonzaagwerken tot 50 centimeter diep. Wij spelen voor elke opdracht kort op de bal én respecteren altijd de afgesproken uitvoeringstermijn.

Bij een betonvloer in slechte staat is het soms noodzakelijk om de versleten delen weg te zagen. Indien gewenst zagen en verwijderen wij zelfs de volledige vloerplaat, zodat deze opnieuw kan worden aangelegd. Ook wanneer een vloerverlaging noodzakelijk is in het gebouw, zijn betonzaagwerken noodzakelijk.

Betonzaagwerken op delicate plaatsen

Zeker wanneer betonzaagwerken trillingsvrij moeten worden uitgevoerd, ben je bij ons aan het juiste adres. Dat is mogelijk wanneer de rest van de winkel open moet blijven of wanneer de betonzaagwerken de goede werking van je bedrijf niet mogen verstoren.

In die gevallen voeren we de betonzaagwerken uiterst zorgvuldig in kleinere stukken uit en voeren we het betonpuin met kleinere machines af.

Betonzaagwerken op korte termijn

Dankzij onze flexibele werkorganisatie kunnen wij bijzonder snel starten met het uitvoeren van de gewenste betonzaagwerken. Wij garanderen steeds de afgesproken uitvoeringstermijn.

Om te vermijden dat de deadline in gevaar komt, werken onze medewerkers ook ’s nachts, tijdens de weekends of in de vakanties gewoon door.

All-in prijs voor betonzaagwerken

Voor aanvang van de opdracht krijg je een heldere all-in prijs van de betonzaagwerken. Wij komen tijdens het opmaken van de offerte altijd ter plaatse om de opdracht correct in te schatten. Zo staat niemand voor onaangename verrassingen.

Bekijk enkele realisaties voor betonzaagwerken

Prijs voor het uitvoeren van betonzaagwerken?
Wij maken offerte na plaatsbezoek.