Je perceel snel en vakkundig bouwrijp maken

Schakel ons in voor het bouwrijp maken van je perceel. Wij verwijderen alle ongewenste obstakels en voeren – indien gewenst – de nodige grondwerken uit. Onze service voor het bouwrijp maken van percelen kenmerkt zich door een snelle realisatie én uitvoering zoals afgesproken.

Wat omvat het bouwrijp maken van een perceel?

Het bouwrijp maken van een perceel omvat verschillende onderdelen. Wanneer het perceel een bos of bomen bevat, zorgen we voor een volledige ontbossing van de gewenste delen.

Daarnaast verwijderen we al het puin dat zich onder- of bovengronds bevindt. Tenslotte zorgen we voor het gewenste bodemprofiel of voeren we de voorbereidende grondwerken uit.

Altijd binnen de afgesproken deadline

Deadlines zijn heilig voor ons. Dankzij onze flexibele werkorganisatie kunnen wij uiterst snel aanvatten met het bouwrijp maken van je perceel. Daarbij zijn we gegarandeerd klaar binnen de afgesproken termijn. Wanneer nodig werken onze gemotiveerde medewerkers ook ’s nachts, tijdens de weekends of in de vakanties verder.

All-in prijs voor het bouwrijp maken van je perceel

Vooraf ontvang je een heldere totaalprijs voor het bouwrijp maken van je perceel. Wij komen in de offertefase vrijblijvend ter plaatse om de opdracht te analyseren. Vervolgens ontvang je een vaste prijs voor het uitvoeren van de opdracht.

Bekijk enkele realisaties voor het bouwrijp maken van percelen.

Prijs voor het bouwrijp maken van je perceel?
Wij maken offerte na plaatsbezoek.