Dé specialist voor afbraakwerken

RAZA vormt een zelfstandige divisie binnen de Phenix Group. De Phenix Group groeide als bedrijvengroep begin 2016 voort uit AG-Projects. RAZA focust zich volledig op alle soorten afbraakwerken. Onze naam verwijst naar ‘tabula raza’. De Phenix Group omvat drie bedrijfstakken: industriebouw, afbraakwerken en een snelle heropbouw na brand. RAZA staat in voor alle afbraakwerken. Phenix Group telt meer dan twintig jaar ervaring in de bouwsector.

Koen Vanhoorebeek is de stichter en zaakvoerder van RAZA. Hij beschikt over meer dan twintig jaar eraring in de bouwsector. Zus Ilse Vanhoorebeek staan mee in voor de dagelijkse leiding. Koen Vanhoorebeek is en blijft het eerste aanspreekpunt.

Snelheid als grootste troef

RAZA werkt zowel voor grote bedrijfsklanten, andere aannemers als particulieren. Ondanks de grootte van vele van onze klanten, behielden wij steeds ons familiaal karakter. Wij staan bijzonder sterk op vlak van snelheid en flexibiliteit.

Volledig volgens de wensen van de klant doen wij al het nodige voor een snelle opstart én afwerking van de opdracht. Een open en eerlijke communicatie staat steeds centraal.

Eigen uitvoering

RAZA voert de afbraakwerken maximaal uit met eigen medewerkers. Wij beschikken over een team van twintig mensen, waarvan vijftien vaste werfmedewerkers. Dankzij een gespecialiseerd machinepark en de vereiste ervaring kunnen wij probleemloos elke afbraakopdracht aan.

Prijs voor afbraakwerken?
Wij maken offerte na plaatsbezoek.