Een gebouw snel en vakkundig strippen?

Vooraleer grondige verbouwingswerken kunnen starten, moet een gebouw gestript worden. Deze delicate klus vraagt heel wat manuele mankracht. Wij strippen elk gebouw binnen de afgesproken termijn. Alle technieken, vloeren, plafonds, meubels,… worden zorgvuldig verwijderd en gesorteerd afgevoerd.

Ook op moeilijk bereikbare plaatsen

Het strippen van gebouwen of het uitvoeren van binnenafbraakwerken leidt op moeilijk bereikbare plaatsen tot heel wat uitdagingen voor het correct afvoeren van het puin.

Dankzij de toewijding van onze ervaren medewerkers én een aangepast machinepark gaan wij geen enkele afbraakuitdaging uit de weg. Des te technischer de klus, des te liever wij het hebben.

Snelle service voor het strippen van gebouwen

Het strippen van een gebouw vormt vaak de eerste stap in een verbouwingsproces. Vertraging oplopen, is hierbij niet gewenst. Wij spelen bijzonder kort op de bal én staan garant voor een tijdige uitvoering.

Wanneer de timing dit vereist, werken onze mensen ook ’s nachts, tijdens weekends of in vakanties. Wij klaren de klus binnen de afgesproken termijn.

In onderaanneming of rechtstreeks voor de eindklant

Wij strippen gebouwen of voeren afbraakwerken uit in onderaanneming voor aannemers of rechtstreeks voor de eindklant. Wij staan open voor elke mogelijke samenwerkingsvorm.

All- in prijs voor het strippen van je gebouw

Dankzij een heldere totaalofferte weet je vooraf exact wat het strippen van je gebouw gaat kosten. Vooraf komen wij ter plaatse voor een grondige analyse van de opdracht. De prijs die je vervolgens ontvangt, is finaal.

Bekijk enkele realisaties voor het strippen van gebouwen

Prijs voor het strippen van je gebouw?
Wij maken offerte na plaatsbezoek.